2013. július 16., kedd

Hurráááááááááááá, nyaraltunk!

Hát ez is megvolt. 4 nap a Balcsin.
Apa Gyenesdiáson bérelt két kétszobás apartmant, az egyiket Bence nagynénijének, nagybácsijának és két unokatesójának, a másikat pedig magunknak, tehát Apának, Máténak a nagyobbik bátyónak, Bencének és nekem.
Hát ez így elég unalmasan hangzik, pedig csöppet sem volt az.



Persze egy jó nagy kocsiban alvással indult az egész, hogy aztán a délután 4 órás megérkezés után a két fiúval frissen elindulhassunk felfedezni a strandot, amíg Apa kipiheni a vezetés fáradalmait.

Bendzsó (elég régóta így becézem Bencét) tulajdonképpen nem mutatott különösebb érdeklődést az egyébként gyönyörű és rendkívül gyermek- és bababarát strand iránt, mert kizárólag a labdájával volt elfoglalva.

Annyira sikeresen kergeti mostanában, hogy négy idős francia túrista nemes egyszerűséggel lebekemezte (Beckham) a gyereket, persze teljes joggal.

Voltunk a szigligeti várban,
























étteremben, meg még egy csomó helyen,




























de a legfőbb időtöltés mégiscsak a pancsi volt a Balaton partján, többnyire Apával.












A végére olyan virágos nagy jókedv támadt ebben a csöppnyi emberkében, hogy masszív húsz percen keresztül nem tudta abbahagyni a nevetést a hazafelé úton, pedig aznap nem aludt délután, tehát itt már nagyon fáradt volt. Érdemes megnézni ezen a videón. Zabálnivaló! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése