2013. május 8., szerda

Fruzsi goes to... - 2008. 01. 18.



Illusztráció: Laár Györgyi
Kedves Barátaim, Ismerőseim, Szeretteim, és mind a két Rokonom! (mindenki érezze magát annak, ami!)

Nagy örömmel szeretném a tudomásotokra hozni, hogy mivel tegnapelőtt lefoglaltam és kifizettem a repülőjegyeket, így már visszavonhatatlan, és biztos, hogy tavasszal felkerekedem, és megpróbálom gyalogszerrel végigjárni a híres spanyolországi zarándokutat, az El Caminót!


Tádááááááááááááááááááám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az útnak április 27-én vágok neki, és ha az égiek is úgy akarják, június 2-ára már itthon is leszek.

Azért fordulok most ilyen széles körben Hozzátok, mert az úthoz néhány tárgyra lenne szükségem, amiknek beszerzése egy alkalomra túl megterhelő anyagilag, ezért kölcsönkérés formájában szeretném megoldani birtokbavételüket. (hűűűűűű)

Magyarul, ha valamelyikőtöknek van a birtokában bármi az alább felsorolt tárgyak közül, és szívesen kölcsönadná nekem, mert bízik benne, hogy vissza is adom, akkor kérlek, ne titkoljátok el ezt előlem, sőt!

Ami hű de jól jönne, mert most még nincs:

Hálózsák: max. 1000 grammos legyen, de még jobb, ha kevesebb (állítólag van 600 grammos is). A súlya mellett nem lenne hátrány, ha az összehajtott állapotában minél kisebb, de az is fontos, hogy tavasszal megyek, így olyan hőmérsékletre legyen optimalizálva.
Esőkabát: állítólag ebből többféle létezik. Van derékig érő szűk, ami nem engedi a szelet a bőrömhöz hatolni, viszont deréktól lefelé tuti elázom, és a hátizsákomat sem védi, és van hosszú pelerinszerű, ami védi a zsákot is és a lábam is, de a széltől nem véd annyira. Mégis azt gondolom, hogy nekem ilyen pelerines kéne, ha van, mikiegeres... :)
Fejlámpa: ez akkor kell majd, amikor a zarándokszálláson a sötétben szeretném kisminkelni magam, de az egyik kezemben a rúzs lesz, a másikban pedig a tükör. :)
Túrabot:   mivel balesetes mindkét térdem, nagyon nagy szükségem lenne profi, állítható magasságú, teleszkópos túrabotokra.
Svájci bicska: olyan kéne, ami mindent tud, mégsem tudok vele nagyon kárt tenni magamban. :)
Polár kesztyű és sapka

Asszem, ennyi. Nagyon hálás lennék, ha segítenétek.

Nem árulok el nagy titkot, hogy ez életem egyik legnagyobb vállalkozása, amit ennyire egyedül próbálok véghezvinni. Tervezem, hogy Benneteket időről- időre, naplószerűen értesítelek a dolgok állásáról, már az előkészületekről is, de az úton is módom lesz több helyről beszámolót, illetve fotókat küldeni.

Asszem ennyi. Rettentően izgatott vagyok ám...
Köszönöm a figyelmeteket!
Puszi/ölelés/cső!

Fru






A következő részhez katt ide!

A bevezetőhöz katt ide!

1 megjegyzés: